Recept van de maand 
--------------------------------------------------------------------------------
Pasta Carbonara met Chorizo














Ingrediënten:
- 500 gram pasta naar keuze
- 200 gram pittige Chorizo, in blokjes
- 200 ml kookroom
- een bakje champignons
- een fijngesnipperde ui 
- 2 eieren 
- een teentje geperste knoflook
- 100 gram Parmezaanse kaas
- 50 gram geroosterde pijnboompitten 
- een eetlepel olijfolie
- peper en zout naar smaak

Bereidingswijze:
Kook de pasta al dente. Verhit in een pan de olijfolie en bak hierin de ui, knoflook, Chorizo en champignons totdat de ui en de champignons beginnen te kleuren. Meng in een kom de eieren, room en de helft van de Parmezaanse kaas goed door elkaar en voeg deze vervolgens toe. Voeg naar smaak eventueel peper en zout toe. Schep de goed uitgelekte pasta er doorheen en laat even intrekken. Verdeel de pasta over vier borden en garneer met de pijnboompitten en de resterende Parmezaanse kaas. 

 

Eet smakelijk!
--------------------------------------------------------------------------------

Wij leveren o.a. de volgende producten en merken: Tapas Chorizo, Chorizo Sevilla, Chorizo Burgos, Rosario, Fuet, Longaniza, Parmaham, Serranoham, Parma ham, Serrano ham, Tapas Rosario, Tapas Salchichas, Bresaola, Coppa di Parma, salchichon, salami Espanol, salami Siciliano, Valtidone, Pini, San Michele, La Hoguera, Hidisa, Clai, Chorizo, Chorizoblokjes, blokjes Chorizo, Merquez, droge worstsoorten voor kerstpakketten, delicatessen, Spaanse vleeswaren, Morcilla, Sobrasada, Pata Negra, Solomillo Iberico, Chuletero Iberico, Cinta de Lomo Iberico, Iberico haas, Presa Iberico, Iberico filet, Bellota, Duroc solomillo, Lardo, Pancetta Tesa Pepe, Guanciale, Lardo Pian di Neve, Salami Felino, Salami Milano, dadels met bacon, kaas met bacon, pruimen met bacon, geconfijte eendenbout, eendenlever, eendenpaté, Montflorit, La Alegria.